Hari-hari terindah

By: noor asikin ibrahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 12-Mar-2020 09:05 Email | Share | | Bookmark
Kalau ada masa...

kalau ada masa singgah la kat blog saya sebab saya lagik kerap update blog dari update FP..sebabnya.. kat blog nak upload gambar cepat..hehehe
klik sini http://hari-hariterindah.blogspot.com/


Saturday, 30-May-2009 07:21 Email | Share | | Bookmark
Majlis akikah untuk Arissa Nasuha

alhamdulillah.. diberikan kesempatan dan rezeki oleh-Nya. dapatla kami menjalankan tanggungjawab mengakikahkan adik.. seekor kambing untuk adik... dikesempatan majlis tersebut juga kami buat majlis berendoi..menumpang majlis acu ika wedding.
en kambing buat akikah adik..

korang tengok la hasil kerja tangan keras ku.. mencari bahan last minute..semuanya last minute la...itulah aku...hehehe



Saturday, 30-May-2009 04:26 Email | Share | | Bookmark
adik wedding day

terlalu lama rasanya tak mencoret sesuatu kat rumah aku ni..kebizian plus kemalasan membuatkan rumah ni bersawang2 dah ha.. macam lupa daratan pun ada sebab aku asyik update blog saja.
oklah aku refresh balik la FP aku ni...sekadar berkongsi cerita..best apa kan..hehehe
alhamdulillah adik kesayangan dan satu2nya adik aku selamat melangsungkan perkahwinan dengan idaman hati aliph pada 30hb 5 yang lalu.. adik ipar aku ni orang jauh..limbang sarawak..
sekitar majlis perkahwinan adik aku...








Wednesday, 13-May-2009 01:59 Email | Share | | Bookmark
lagik2 mereka

tak de idea la nak citer apa. plus kerja yang agak banyak kat opis ni.. tapi hati meronta2 nak update blog dan FP. untuk kenang2an 2 beradik.

si adik ni senang cara tidurnya sebab tu aku tak bimbang nak bawak dia jalan2. penah satu kali tu aku tengah pegang dia sambil makan. sedar2 dia dah tdo..kesian betul aku tengok..kalau kat rumah si adik kalau tdo tak kasik hint...tau2 dah tdo. kadang sempat buai kadang kat bawah pun jadik...



berdua kan lebih baik...


kat rumah aku ni memang panas s kalau tdo tengahari aku lebih suka berdua ni tak berbaju.. kalau tak berpeluh2...


Thursday, 7-May-2009 01:02 Email | Share | | Bookmark
Siapa lebih besar?



si adik 4 bulan setengah atau si abang 2 tahun 8 bulan.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net